Huisreiniging

Heb jij dat ook dat als je in restaurant binnenkomt je graag om dat ene plekje wil zitten omdat “het goed voelt”? En hoe fijn zou het zijn als je die energie ook in je eigen woning altijd voelt. Door het energetisch reinigen van een woning kan je oude energie opruimen en frisse nieuwe energie toelaten.

Door je huis te reinigen ontstaat er meer ruimte voor rust & ontspanning in huis. Zeker wanneer je naar een nieuwe woning gaat of na een periode van spanning en stress in huis. Soms voel je aan wanneer het nodig is en geeft de ruimte je een drukkend gevoel. Een keer in de zoveel tijd je huis reinigen kan letterlijk zorgen voor lucht.

Energetisch je huis reinigen kan op verschillende manieren. Je huis opruimen en schoonmaken bijvoorbeeld. Gebruik daarbij uiteraard wel natuurlijke producten. Maar ook simpel weg de ramen open gooien zodat de negatieve energie er uit kan en frisse nieuwe energie naar binnen kan geeft vaak al een fijn gevoel.

Wil je net een stapje extra doen dan kan je gebruik maken van rook. Smudgen is het ritueel van rook gebruiken om energetisch te reinigen. Rook vertegenwoordigd de overgang van de materiële naar de spirituele wereld. Je kan diverse bundels en kruiden kopen om een ruimte mee te reinigen. Belangrijk is om daarbij ook jezelf te reinigen en alle hoeken van de ruimte goed mee te nemen.

Het inzetten van een zuiveringsspray, geuren, kruiden en kristallen kunnen daarnaast een ondersteuning bieden aan het reinigen van de ruimte. Wil je graag hulp bij het reinigen van je woning. Samen het ritueel doorlopen zodat er weer een fijne ruimte ontstaat? Neem contact op voor de mogelijkheden.