Zakelijk ontwerp

Een interieur dat je op een positieve manier prikkelt is natuurlijk fijn voor werknemers maar ook voor klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten van een yoga studio, beautysalon, meditatieruimte, spa, kapper, restaurant, wellness of raw food bar. Een interieur dat je omarmt en ontspant zorgt voor een extra beleving en positieve energie. Voor werknemers draagt een interieur met de juiste balans bij aan het verhogen van de productiviteit, het verlagen van stress, meer werktevredenheid en een betere werksfeer. Op die manier ontstaat er een gelukkige en gezonde werkomgeving. 

De juiste samenhang tussen licht, materialen, vormen, elementen en kleuren creëert dat bijdraagt aan het welzijn van de gebruikers. Zowel de werknemers als de klanten. 

Werkwijze

Intake

Tijdens het eerste gesprek inventariseer ik de eisen, wensen, verwachtingen en budget.

Tevens neem ik de ruimtes op en kijken we naar de sfeer, mogelijke kleuren en materialen aan de hand van de stalen die ik mee neem. 

Voorlopig ontwerp
Tijdens de voorlopige ontwerp fase ga ik aan de slag met het ontwerpen en schetsen en het maken van noodboard(s) en een 2D tekeningen. Het ontwerpplan geeft inzicht in indeling, inrichting, sfeer, kleuren en materialen. Daarnaast is het mogelijk om in het advies de verlichting en een aankoopadvies (shoppinglist) mee te nemen.
Definitief ontwerp
Naar aanleiding van de eerste presentatie van het voorlopige ontwerp ga ik aan de slag met de verwerking van de op- en aanmerkingen. Vervolgens wordt dit verwerkt in een definitief ontwerp. Na de beoordeling en goedkeuring van dit definitief ontwerp bespreken we de eventuele verdere stappen. 
Realisatie

In deze fase worden alle offertes voor uitvoering van het project aangevraagd bij uitvoerende partijen en leveranciers van materialen en meubels. Daarnaast begeleid ik het project van ontwerp tot oplevering zodat het ontwerp volledig wordt geïntegreerd.

Mogelijkheden & tarieven

Omdat ieder zakelijke project anders is bespreek ik graag na een eerst vrijblijvend gesprek de kosten voor een ontwerp. Een advies begint meestal bij 795,- euro maar is afhankelijke van het aantal ruimtes en de afmetingen van de ruimtes. 

Voor zakelijke interieuradviezen werk ik op basis van een uurtarief van 75,- per uur ex BTW. 

 

Wil je meer info over de zakelijke mogelijkheden en tarieven? Neem dus gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken via de app of via de contactpagina. 

Contact gegevens

Scheiding 6
9249SB Frieschepalen
(Nabij Drachten, 3 min. vanaf de A7) 

Phone: 06-28319863
Email: info@jolandaduijnker.nl

Social

©2020 Jolanda Duijnker 

No images found!
Try some other hashtag or username