Duurzaam

Holistisch interieuradvies

Vanuit een holistische visie ontwerp ik graag met jou een duurzaam interieur dat bijdraagt aan body, mind en soul. Een interieur vanuit verbinding met de natuur want daardoor kom je zelf ook in verbinding met de natuur en dat draagt bij aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Vanuit het holisme is alles met elkaar verbonden én dus ook je interieur. Het draag voor een groot deel bij aan hoe je gemoedstoestand. Voel je je er veilig? Op je gemak? Kun je rust en ontspanning vinden? Inspireert het je en kun je er opladen? In een holistisch interieur komt dit alles samen. Een gezonde en een duurzame leefomgeving die in balans is en bijdraagt aan het welzijn van de gebruikers en de wereld.

Duurzaam interieuradvies

Moeder aarde is onze basis en onze bron. Daar dienen we zorgvuldig mee om te gaan. Mijn liefde voor de natuur speelt een belangrijke rol in mijn ontwerpen. De natuur is naast een inspiratiebron óók een plek om mijn creativiteit weer op te laden. Daarom wil ik graag mijn voetdruk verkleinen waar mogelijk en respectvol omgaan met de wereld waarin we leven. Vind jij duurzaamheid ook belangrijk en wil je dit ook doorvoeren in je interieur? Dan denk ik graag met je mee in het maken van de juiste keuzes.

  • Duurzame leveranciers
  • Verantwoorde producten
  • Led-verlichting
  • Eerlijke materialen
  • Tweedehands elementen
  • Minimalisme
  • Recycling

Verbonden met de natuur creëren we een duurzaam interieur, die bijdraagt aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Door de verbinding met de natuur, de juiste combinatie van licht, kleuren, texturen en materialen ontstaan er ruimtes die een positieve invloed hebben op welzijn en geluk. Zo ontstaat er een interieur die niet alleen mooi en stijlvol is, maar waar jij je goed voelt. Wil je meer weten over een interieur waar het welzijn van de gebruikers centraal staat neem dan contact met me op!

Meer weten?


Contact


© JOLANDA DUIJNKER. All rights reserved. - voorwaarden - privacy verklaring - cookieverklaring