Over Jolanda

Studio Jolanda Duijnker

Creativiteit en de natuur spelen als sinds mijn jongste herinneringen een grote rol in mijn leven. Maar ook mijn sterke intuïtie en gevoeligheid. In mijn studio breng ik deze elementen samen. Je woning en/of werkplek is een ruimte waar je het meeste van je tijd doorbrengt. Hoe je je daar voelt en de ruimte beleeft is van groot belang op je dagelijks leven, het gaat dus om meer dan alleen schoonheid en functionaliteit.

Het is dan ook mijn missie om met mijn kennis, creativiteit,  en gevoeligheid ruimtes te ontwerpen die positiviteit brengen, in balans zijn, bijdragen aan een gevoel van welzijn en geluk en in verbinding zijn met de natuur. Kortom natuurlijke interieurs. 

In de eenvoudigste bewoording; “dit is mijn hart en ziel samengebracht op één plek.”

Ik ben opgegroeid op op het Friese platteland en al van jongs af aan werd ik geïnspireerd door de natuur. Ik begon mijn carrière in het vastgoed en was jaren lang mede eigenaar van een interieurbouw bedrijf. Door de uitdagingen in mijn leven ontstond er echter behoefte aan een nieuwe weg en startte ik in 2016 mijn eigen interieurstudio. 

 

In 2019 besloot ik mijn droom verder uit te breiden door mijn creativiteit en liefde voor de natuur te combineren met mijn interesse voor psychologie. De verdieping in Feng Shui, huisluisteren, systemisch werken, energetisch werken en holisme gecombineerd met mijn intuïtie en creativiteit resulteert in ruimtes die mooi zijn en bijdragen aan een positief gevoel. 

Visie

Vanuit een holistische visie ontwerp ik natuurlijke  interieurs die bijdrage aan welzijn en geluk.

© JOLANDA DUIJNKER. All rights reserved. - voorwaarden - privacy verklaring - cookieverklaring