Holistisch interieur

Vanuit een holistische visie kijk ik bij een een holistisch interieurplan niet alleen naar de esthetiek van een woning maar ook naar de energie en hoe jij je er voelt. Ik maak een verbinding tussen jou en je huis door een combinatie van huisluisteren, feng shui en een interieurontwerp. Zo ontstaat er een interieur die bijdraagt aan je gevoel van welzijn. 

Vanuit het holistisch is alles met elkaar verbonden dus ook je interieur. Het draag voor een groot deel bij aan hoe je, je voelt. Voel je, je er veilig, kan je er ontspannen en rust vinden. Inspireert het je en kan je er opladen? In een holistisch interieur komt dit alles samen. Een gezonde en een duurzame leefomgeving die in balans is en die bijdraagt aan het welzijn van de gebruikers en de wereld. 

Bij een holistisch interieur staan duurzaamheid (recycle), natuurlijke materialen, groenstyling (Biophilic design) en flow centraal maar zeker ook stijl en sfeer. Door de verbinding met de natuur, de juiste combinatie van licht, kleuren, texturen en materialen ontstaan er ruimtes die een positieve invloed hebben op welzijn en geluk. Zo ontstaan er interieur die niet alleen mooi en stijlvol zijn maar waar je je ook goed voelt. Wil je meer weten over holistisch interieur en heb je een ruimte waar het welzijn van de gebruikers centraal staat neem dan contact met me op! 

HUISLUISTEREN, JE HUIS AL SPIEGEL

Wat vertelt je huis over jou? Je huis is de plek waar je het meeste van jouw tijd doorbrengt. Het is een verlengstuk van wie je bent. Huisluisteren is het blootleggen van wat je huis je onbewust laat zien: wie jij bent, waar je staat in het leven en waar je blokkades zitten. Door die bewustwording ontstaan er soms inzichten in patronen die je hebt ontwikkeld. Een combinatie van persoonlijke gesprekken, het “luisteren” naar je huis, de elementenleer en de koppeling met mijn intuïtie en hooggevoeligheid kan leiden tot bijzondere inzichten, die je kunnen helpen een volgende stap te maken in je persoonlijke proces. Het kan bijvoorbeeld gaan over verhuizen, scheiden, onrust, relatie dynamiek, slapeloosheid, gezondheid.. 

Feng Shui

Feng Shui gaat er vanuit dat alles en iedereen om ons heen bestaat uit energie en onderdeel is van het grote geheel. Energieën reageren op elkaar, wat maakt dat jij beïnvloed wordt door je omgeving, maar de omgeving ook door jou wordt beïnvloed. Feng Shui is een methode die de energie in je leef- en werkomgeving analyseert en de energiestroom in balans brengt. Een goede circulatie van deze levensenergie heeft een helende werking op de mens. Het brengt een gezond leefklimaat, harmonieuze relaties en welzijn op verschillende levensaspecten.

HUISREINIGen

Ga je naar een nieuwe woningen, heb je een periode van spanning en stress, heb je moeite met slapen? Het energetisch reinigen van je huis kan er voor zorgen dat er weer positieve, nieuwe energie stroomt waardoor de ruimte weer fijner voelt en je makkelijk kan ontspannen. Doormiddel van een reiniging ritueel breng ik ruimtes weer in balans.  

Wil je meer info over de mogelijkheden en tarieven? Neem contact op.
Omdat ieder project anders is kijken we afhankelijk van de wensen en het budget naar de mogelijkheden. Neem dus gerust contact op via de app of via de contactpagina.

Contact & Info