Huisluisteren, je huis al spiegel

Wat vertelt je huis over jou? Je huis is de plek waar je het meeste van jouw tijd doorbrengt. Het is een verlengstuk van wie je bent. Huisluisteren is het blootleggen van wat je huis je onbewust laat zien: wie jij bent, waar je staat in het leven en waar je blokkades zitten. Door die bewustwording ontstaan er soms inzichten in patronen die je hebt ontwikkeld. Een combinatie van persoonlijke gesprekken, het “luisteren” naar je huis, de elementenleer en de koppeling met mijn intuïtie en hooggevoeligheid kan leiden tot bijzondere inzichten, die je kunnen helpen een volgende stap te maken in je persoonlijke proces. Het kan bijvoorbeeld gaan over verhuizen, scheiden, onrust, relatie dynamiek, slapeloosheid, gezondheid.. 

 

Hoe werkt HUISLUISTEREN?

Telefonisch gesprek

Tijdens een telefonisch gesprek maak ik een inventarisatie van je hulpvraag en wat er speelt rondom die vraag. 

Persoonlijke analyse

Vervolgens ga ik aan de slag met de informatie en verwerk ik dit ter voorbereiding op het huisbezoek. 

Huisluister consult

Tijdens het consult gaan we samen door de woning/ ruimte en definieer ik de onderdelen in huis die een boodschap inzich dragen.

Schriftelijk rapport

Na afloopt ontvang je een overzicht van de bevindingen en uitkomsten. 

Uitbreiden met een holistisch interieuradvies?

Wil jij na het huisluister consult een plan met daarin adviezen om je interieur en je woning aan te passen zodat alle beter gaat stromen en in balans komt? Kijk wat een holistisch interieur advies voor je kan betekenen. 

Ben jij ook benieuwd wat jouw huis over jou vertelt? Heb je een vraag in je leven waar je hulp bij kan gebruiken?

Tijdens mijn werk merk ik steeds meer dat een interieur niet alleen gaat om het mooie plaatje maar dat het ook iets over de bewoners vertelt en hoe ze in het leven staan. Ik voelde steeds meer de behoefte om dit te gaan koppelen, om op die manier mijn creativiteit en interesse in psychologie te combineren. Toen Joris van de Weerd van De Huisluisteraar op mijn pad kwam werd het een feest van herkenning. Door zijn expertise kon ik alle dingen die ik al voelde opeens benoemen. Na de opleiding bij hem gevolgd te hebben kan ik nu mijn passie voor wonen en psychologie combineren. Ik word enorm blij om te zien wat het met mensen doet en dat ik jouw zo kan helpen. 

 

Contact & Info

Wil je meer info over de mogelijkheden en tarieven? Neem contact op. 
Omdat ieder project anders is kijken we afhankelijk van de wensen en het budget naar de mogelijkheden. Neem dus gerust contact op via de app of via de contactpagina.