Ik ben zo blij dat je er bent!

Met HeartRituels komen mijn hart en ziel samen. Een plek om je te verbinden met je hart. Al mijn hele leven heb ik mij anders gevoeld, ik ben hoogsensitief en ik heb altijd een “weten” gehad die niemand leek te begrijpen. Van binnen heb ik altijd gevoeld dat ik iets bijzonders te doen en te brengen heb in dit leven. Nu voelt het alsof het moment daar is en dat ik meer hartsverbinding in de wereld mag brengen. Verbinding met wat jij echt wil, los van conditioneringen, beperkende gedachten en overtuigingen, maar vanuit je kern, je essentie, je authentieke leiderschap zodat je een leven kan leiden vanuit compassie, liefde, vertrouwen, overgave en vreugde.

Voordat ik mij bewust werd van mijn missie heb ook ik mijn lessen moeten leren en een persoonlijke reis afgelegd. Zonder dat ik het door had was ik volledig verwijderd van mijn hart waardoor ik enorm veel angsten en paniekaanvallen kreeg. Het zorgde er voor dat ik bijna niet meer functioneerde. De oplossing die werd geboden in de traditionele zorg in combinatie met medicatie voelde voor mij niet als de juiste weg. Gelukkig zorgde het vuur in mij er voor dat ik zelf op zoek ging naar MIJN pad. Mijn leven bleek een afleiding van wat mijn hart echt wilde. Een overlevingsmechanisme om maar niet anders te zijn dan de rest. Om geen afwijzing, pijn of verdriet te voelen. Het was een intense periode maar het was ook het begin van een een reis van zelfheling, van het doorbreken van patronen en doorvoelen van trauma’s. Coaches, helingen, retraites, meditatie en trainingen brachten mij bij mijn hart. Ik herinnerde mij steeds meer wie ik in essentie ben en hoe ik in mijn kracht kan staan. Stukje bij beetje ging mijn hart verder open en voelde ik het licht, de schoonheid en kracht terug komen.

Nu zie ik deze periode als mijn grootste cadeau, verschrikkelijk moeilijk om uit te pakken maar wat een waardevol cadeau. Het leidde mij op een reis naar binnen.. Nu durf ik mij te laten zien, mijn eigen keuzes te maken, kwetsbaar te zijn, vrouwelijk, krachtig, compassievol en liefdevol. Ik ben ook niet langer bang om mijn schaduwkant in het licht te zetten, ik kan het omarmen, doorvoelen en helen. Soms was het eenzaam, kwetsbaar en pijnlijk en werd ik niet altijd begrepen maar het maakt niks uit, het is mijn pad en je hart openen brengt je zo veel kracht en onuitputtelijke liefde dat het voelt als thuiskomen. Het is een weten en een zijn, het is een mooie en veilige plek. Het is het grootste cadeau dat ik aan mijn dochters mag geven want door mijn innerlijke reis en door voor te leven hoe je je met je hart verbind geef ik hun een leven waarbij ze hun eigen keuzes kunnen maken en liefdevol en krachtig in het leven staan. Het is een cadeau aan de mensen om me heen en het is een cadeau aan de wereld. En nu wil ik dat cadeau aan jullie geven. Ik zie zoveel jonge meiden en mooie vrouwen om mij heen die vastlopen in hun leven door alle verwachtingen die er zijn. Ze zijn de verbinding met hun hart veloren. Ik help jou graag om die verbinding weer te maken. Want alles zit al in jou. We moeten er alleen weer bewust contact mee maken.

Mijn reis gaat nog verder want naar mijn idee stopt persoonlijke groei nooit. Ook ik heb nog momenten die moeilijk, pijnlijk en verdrietig zijn maar ik weet nu dat ik een keuze heb in hoe ik er mee om ga. Daarom voelt het nu als het moment om dit door te geven omdat ik steeds meer om mij heen zie dat er behoefte is aan verbinding met elkaar en met onszelf. Dus durf naar binnen te gaan en alles wat je hebt geleerd los te laten. Door angst en pijn heen naar kracht en vertrouwen. Laat je scherm vallen, laat jezelf zien en laat niemand je vertellen hoe jij je leven moet leiden. Geef je grenzen aan and set yourself free..

Laten we samen op reis gaan. NO GUTS NO GLORY.

Liefs Jolanda

 

THIS IS ME; liefdevol medogenloos.

Mijn naam is Jolanda Duijnker en ik woon met mijn twee prachtige dochters op een heerlijke plek in Friesland. Ik ben nuchter en direct maar ook spiritueel en open. Ik hou van mijn cappuccino in de ochtend, lekker uit eten en een goed glas wijn. Maar ook liefde voor moeder aarde, vrijheid, oude wijsheden, rituelen, holisme en sjamanisme. Met een nuchtere blik breng ik spiritualiteit en persoonlijke groei samen.

Vrijheid, natuur, creatie en verbinden zijn voor mijn belangrijke kernwaarden. Als echt vuurteken ben ik vrolijk, liefdevol, positief, enthousiast, direct en kan ik dingen in het licht brengen.

Naast HeartRituals heb ik al jaren mijn eigen interieurstudio. Daarnaast ben ik vuurvrouw & space keeper bij Zweethut Noord en begeleid vrouwen met meditatie en helende ceremonie’s.

Ik heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd in transformatie coaching, familieopstellingen, systemischwerken en NLP. De essentie is werken vanuit intuïtie, liefde, aandacht en een beetje magie..

SAMENWERKINGEN

www.Liveyournature.nl

Nynke Landman

My Sister by Heart. Samen organiseren wij met onze Fem-Tribe prachtige verbindende Circels & ceremonie’s en de Fem-Tribe Journey van 8 magische bijeenkomst. Allemaal vanuit verbinding met ons hart en de natuur.

www.praktijlnatalyzijlstra.nl

Praktijk Nataly Zijlstra

Voeding heeft heel veel invloed op je gezondheid en kan zelfs een medicijn zijn. Met de juiste voeding kan zelfs sommige (chronische) ziektes worden voorkomen of genezen. Ons lichaam heeft een zelfherstellend vermogen als het op de juiste manier gevoed wordt.

 

www.sterkinbeeld.nu

Praktijk Nataly Zijlstra

Mensen coachen met mijn camera als instrument vind ik zo krachtig! Het werken met mensen en hun verhaal inspireert mij telkens weer. Het verhaal achter de mens in beeld brengen is iets wat ik met veel liefde doe.

Heb je vragen? Laten we met elkaar contacten, ik help je graag!

Heb jij vragen over de mogelijkheden, of wil je graag even kennismaken? Neem contact met mij op. Bel of app mij op 0628319863 of vul het contact formulier in. Ik help je graag!

Ik meld mij aan voor een kennismakingsgesprek.

8 + 4 =

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?