Selecteer een pagina

Lieve Jij,

Hier komt mijn hart en ziel samen. Een plek om  je te ont-wikkelen en weer vebinden met jezelf. Al mijn hele leven heb ik mij anders gevoeld, ik heb altijd een “weten” gehad die niemand leek te begrijpen. Van binnen heb ik altijd gevoeld dat ik iets bijzonders te doen en te brengen heb in dit leven. Daarom wil ik mensen helpen helen en weer verbinden met hun ware zelf. Verbinding met wat jij echt wil, los van conditioneringen, beperkende gedachten en overtuigingen, maar vanuit je kern, je essentie, je authentieke leiderschap zodat je een leven kan leiden vanuit compassie, liefde, vertrouwen, overgave en vreugde.

Voordat ik mij bewust werd van mijn missie heb ook ik een persoonlijke reis afgelegd. Zonder dat ik het door had was ik volledig de verbinding met mezelf kwijt waardoor ik enorm veel angsten en paniekaanvallen kreeg. Het zorgde er voor dat ik bijna niet meer functioneerde. De oplossing die werd geboden in de traditionele zorg in combinatie met medicatie voelde voor mij niet als de juiste weg. Gelukkig zorgde het vuur in mij er voor dat ik zelf op zoek ging naar MIJN pad. Mijn leven bleek een afleiding van wat mijn hart echt wilde. Een overlevingsmechanisme om maar niet anders te zijn dan de rest. Om geen afwijzing, pijn of verdriet te voelen. Het was een intense periode maar het was ook het begin van een een reis van zelfheling, van het doorbreken van patronen en doorvoelen van “traumas”. Coaching, helingen, familieopstellingen, retraites, meditatie en trainingen brachten mij weer in verbinding met mezelf. Ik her-innerde mij steeds meer wie ik in essentie ben en hoe ik in mijn kracht kan staan. Stukje bij beetje ging mijn hart verder open en voelde ik het licht, de rust en kracht terug komen.

Nu zie ik deze periode als mijn grootste cadeau, verschrikkelijk moeilijk om uit te pakken maar heel waardevol. Het leidde mij op een reis naar binnen, door de pijn heen.. Nu durf ik mij te laten zien, mijn eigen keuzes te maken, kwetsbaar te zijn, vrouwelijk, krachtig, compassievol en liefdevol. Ik ben ook niet langer bang om mijn schaduwkant in het licht te zetten, ik kan het omarmen, doorvoelen en helen. Soms was het eenzaam, kwetsbaar en pijnlijk en werd ik niet altijd begrepen maar het maakt niks uit, het is mijn pad en het voelt als thuiskomen.

Het is het grootste cadeau dat ik aan mijn dochters mag geven want door mijn innerlijke reis en door voor te leven hoe je je met je hart verbind geef ik hun een leven waarbij ze hun eigen keuzes kunnen maken en liefdevol en krachtig in het leven staan. Het is een cadeau aan de mensen om me heen en het is een cadeau aan de wereld. En nu wil ik dat cadeau aan jullie geven.

Of je nu met een enkel vraagstuk loopt of helemaal vast loopt in het leven. Ik help jou graag om verbinding te maken met wat jij wil. Want alles zit al in jou. We moeten er alleen weer bewust contact mee maken.

Mijn reis gaat nog verder want naar mijn idee stopt persoonlijke groei nooit. Ook ik heb nog momenten die moeilijk, pijnlijk en verdrietig zijn maar ik weet nu dat ik een keuze heb in hoe ik er mee om ga. Dus durf naar binnen te gaan en alles wat je hebt geleerd los te laten. Door angst en pijn heen naar kracht en vertrouwen. Laat je scherm vallen, laat jezelf zien en laat niemand je vertellen hoe jij je leven moet leiden. Geef je grenzen aan and set yourself free..

Laten we samen op reis gaan. NO GUTS NO GLORY.

Liefs Jolanda

 

THIS IS ME; liefdevol medogenloos.

Mijn naam is Jolanda Duijnker en ik woon met mijn twee prachtige dochters op een heerlijke plek in Friesland. Met mijn liefdevolle partner hebben wij een samengesteld gezin met 4 meiden. Ik ben nuchter en direct maar ook spiritueel en open. Ik hou van mijn cappuccino in de ochtend, lekker uit eten en een goed glas wijn. Maar ook liefde voor moeder aarde, dieren, vrijheid, oude wijsheden, rituelen en holisme. Met een nuchtere blik breng ik spiritualiteit en persoonlijke groei samen.

Vrijheid, natuur, creatie en verbinden zijn voor mijn belangrijke kernwaarden. Als echt vuurteken ben ik vrolijk, liefdevol, positief, enthousiast, direct en kan ik dingen in het licht brengen.

Naast mijn coaching praktijk heb ik al jaren mijn eigen interieurstudio. Tevens ben ik vuurvrouw & space keeper bij Zweethut Noord en begeleid vrouwen met meditatie en helende ceremonies.

Ik heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd in transformatie coaching, familieopstellingen, systemischwerken en NLP. De essentie is werken vanuit mijn intuitie, vol liefde, aandacht en een beetje magie..

SAMENWERKINGEN

www.Liveyournature.nl

Nynke Landman

Het leven is vallen en opstaan en zolang je iedere keer weer opstaat en kleine stapjes neemt in de richting van waar je heen wilt ben je op de goede weg! Een vrouwencirkel, zweethutceremonie, mooie training of heerlijk B&B verwenarrangement, kan je helpen op die weg.

www.praktijlnatalyzijlstra.nl

Praktijk Nataly Zijlstra

Voeding heeft heel veel invloed op je gezondheid en kan zelfs een medicijn zijn. Met de juiste voeding kan zelfs sommige (chronische) ziektes worden voorkomen of genezen. Ons lichaam heeft een zelfherstellend vermogen als het op de juiste manier gevoed wordt.

 

www.sterkinbeeld.nu

Maaike Strengers

Mensen coachen met mijn camera als instrument vind ik zo krachtig! Het werken met mensen en hun verhaal inspireert mij telkens weer. Het verhaal achter de mens in beeld brengen is iets wat ik met veel liefde doe.

Heb je vragen? Laten we met elkaar contacten, ik help je graag!

Heb jij vragen over de mogelijkheden, of wil je graag even kennismaken? Neem contact met mij op. Bel of app mij op 0628319863 of vul het contact formulier in. Ik help je graag!

Ik meld mij aan voor een kennismakingsgesprek.

4 + 14 =

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?