Diepe Transformatie

STEL JE VOOR, jouw leven is in balans, gelukkig, vreugdevol, vrijer, liefdevol en zinvol. Een lichter leven ook tijdens de moeilijkere periodes. 1 op1 coaching is een prachtige reis naar meer zelfvertrouwen, grenzen stellen, blokkades doorbreken, loslaten en je passie leven. Een magisch pad die je in contact brengt met jou innerlijke leiding en antwoord geeft op; wie ben ik, wat wil ik en wat wil ik van dit leven maken! EEN TRANSFORMATIE NAAR EEN GELUKKIGER en vrijer LEVEN!

Je voel het aan alles het is tijd voor een verandering. Je voelt dat het tijd is om te leven vanuit je eigen vrouwelijke kracht. Je innerlijk leiderschap. Tijdens een coaching sessie zet ik je terug in je kracht en samen gaan we op zoek naar waar wat jij echt wilt in je werk en je leven.

Wil jij een leven vanuit liefde, compassie, vreugde, kracht en schoonheid? Vanuit jouw eigen potentieel en autenticiteit. Je hebt het allemaal al in je!

Dare to Be Different!

Herken jij dit;

Voel jij dat het tijd wordt voor verandering? Je her-inneren wie je echt bent en wat jij echt wilt? Ben je klaar voor een echte transformatie? Zowel voor die vrouwen die heftige stormen hebben meegemaakt in hun leven maar ook voor die vrouwen die rennen door het leven met mooie kinderen, een fijne man, lieve ouders, een groot sociaal netwerk, een prachtig huis en een succesvolle carrière kan er een moment komen dat je denk hoe nu verder. Je weet niet goed wie je bent, wat je wilt en waar je heen wilt met je leven. Voel jij dat je niet echt vrij en gelukkig bent? 

Je kan alleen transformeren als je het donker in het licht zet. Je kinderwonden, familiesysteem, onverwerkte trauma’s en emoties maar ook beperkende overtuigingen, patronen en blokkades dienen zijn daar onderdelen van. Kleine puzzelstukjes die allemaal geheel mogen worden. Gevoelens van angst, niet gezien worden, verdriet, kwetsbaarheid, boosheid, gebrek aan liefde of veiligheid laten diepe wonden achter in ons systeem. Tijdens coaching gaan we deze stukken transformeren, we gaan ze aankijken, verwerken en helen zodat jij je vrijer, sprankelender en krachtiger gaat voelen. Daar zit het echte geluk en de vrijheid!

Vrijblijvend kennismaken?

Een kennismakings gesprek is altijd helemaal vrijblijvend. Daarin bespreken wat jij op dit moment nodig bent. We kunnen de coachings gesprekken doen via zoom, video bellen of persoonlijk. Bij een persoonlijke coaching gaan we samen de natuur in of spreken we af in mijn gezellige huis.

1 op 1 traject

Losse sessie

Kennismakingsgesprek (gratis)

1 x 1 op 1 online of offline coaching sessie van 90 minuten

Incl onbeperkt vragen stellen en ondersteuning via app en mail

95 euro incl BTW

Betaling in overleg

Diverse mogelijkheden

1 op 1 traject

3 maanden

Kennismakingsgesprek (gratis)

4x 1 op 1 online of offline coaching sessie van 90 minuten

Wekelijkse check-in

Incl onbeperkt vragen stellen en ondersteuning via app en mail

Nazorg: 1 maand lang na het traject ben ik beschikbaar voor vragen.

Welkomst cadeau

550 euro incl BTW

Betaling in 3 termijnen mogelijk

Nog 2 plekken vrij (start januari)

1 op 1 traject

6 maanden

Kennismakingsgesprek (gratis)

8 x 1 op 1 online of offline coaching sessie van 90 minuten

Wekelijkse check-in

Incl onbeperkt vragen stellen en ondersteuning via app en mail

Nazorg: 1 maand lang na het traject ben ik beschikbaar voor vragen.

Welkomst cadeau

1110 euro incl BTW

Betaling in 3 termijnen mogelijk

Nog 1 plekken vrij (start januari)

Hoe werk ik? 

Holistisch, NLP, systemisch en intuitief.

Vanuit een holistische visie is alles met elkaar verbonden fysiek, metaal, emotioneel, spiritueel en energetisch. Een combinatie tussen wetenschap & spiritualiteit. Heel aards maar ook een laagje dieper. Daarbij kijken we samen wat voor jou goed voelt. 

 • systemisch & familieopstellingen
 • NLP technieken
 • intuitief
 • regressie therapie
 • innerkind werk
 • transformatief

Fysiek; In je lijf zitten & goed voor je lichaam zorgen.

Emotioneel; Het doorvoelen van je emoties zodat ze kunnen helen.

Mentaal; Het transformeren van belemmerende gedachten en overtuigingen

Spiritueel; Het verhogen van je bewustzijn.

Energetisch; Kan jouw energie goed stromen?

Wat gaan we doen? 

 • We gaan patronen, overtuigingen, blokkades & overlevingsmechanismen transformeren

 • Je leert grenzen stellen
 • We gaan kijken naar de behoefte van jou innerlijk kind

 • We onderzoeken de dynamieken in jouw familiesysteem

 • Je leert een leven te leiden vanuit jou essentie

 • Je leert hoe je emoties kunt toelaten en doorvoelen

 • Je leert te leven vanuit jou innerlijk leiderschap

Aicha

Connectie voelen met jezelf, de natuur en gelijkgestemden. Jezelf kunnen zijn zonder veroordeling. Aandacht voor je mentale-, fysieke-, emotionele en spirituele ontwikkeling. Je voelt je gedragen door de groep terwijl je tegelijkertijd ook in je individuele proces zit; een prachtige ervaring. Dank jullie wel dat ik hier onderdeel van mag zijn en ik kijk uit naar nog meer mooie samenkomsten

Marleen

Door de speelse en liefdevolle benadering van Jolanda komen persoonlijke issues aan bod terwijl terwijl het zeer veilig voelt om deze aan te gaan. Daarbij zorgt de rustige omgeving in de Friese natuur voor een heerlijk opgeladen gevoel. Wat een rijkdom om hier te mogen zijn.

Gerdien

Ik heb de FEM-Tribe als een warm en liefdevol thuiskomen ervaren. De dames hebben een onwijs groot hart en dat ademt de omgeving ook uit. Met dat je op hun erf stapt voel je de verbinding, liefde op zielsniveau. Het samenzijn met dames is ontzettend helend, zachte kracht , liefde voor een ieder en er heerst onderlinge verbondenheid. Als dames onderling gun je elkaar alles en help je elkaar naar een hoger platform. De hele reis is helend ook al kom je daar in eerste instantie niet voor. Je neemt altijd iets van waarde met je mee.
Ik blijf de verbinding opzoeken want het doet elke keer iets met je . Dit gun ik elke vrouw!!

Carla

Liefdevolle verbinding, rust en waardevolle ingevingen op een magische plek. Deze warme ervaring heb ik opgedaan bij de FEM-Tribe. De sfeer, de omgeving, de ruimte en de stilte klopten voor mij helemaal. Het diep naar binnen gaan en het delen van wat er boven kwam in de zweethut ceremonie was zuiver. Ik voelde mij rijk, vrij en krachtig. De sereniteit en de liefde waren intens voelbaar. De pijn die zich aandiende werd geheeld. Elke emotie mocht er zijn. De energie en kracht die overbleef is bevrijdend geweest.

Heb je vragen? Laten we met elkaar contacten, ik help je graag!

Heb jij vragen over de mogelijkheden, of wil je graag even kennismaken? Neem contact met mij op. Bel of app mij op 0628319863 of vul het contact formulier in. Ik help je graag!

Ik meld mij aan voor een kennismakingsgesprek.

3 + 2 =

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?