Selecteer een pagina

TRANSFORM

Je voel het aan alles het is tijd voor een verandering. Je voelt dat het tijd is om te leven vanuit je eigen vrouwelijke kracht. Je innerlijk leiderschap. Tijdens een coaching sessie zet ik je terug in je kracht en samen gaan we op zoek naar waar wat jij echt wilt in je werk en je leven.

Wil jij een leven vanuit liefde, compassie, vreugde, kracht en schoonheid? Vanuit jouw eigen potentieel en autenticiteit. Je hebt het allemaal al in je!

Dare to Be Different!

Alle ballen hooghouden, dat is wat wij vrouwen vaak doen. We proberen alles goed te managen, en rennen door het leven, de kinderen, onze relatie, vrienden, ons werk, familiefeestje, vaak om te voldoen aan de verwachting van anderen. En hoewel we dit vaak met veel liefde doen kan het toch een gevoel van onrust geven. Is dit het nou? Vaak gaat het ten koste van onszelf. We voelen niet meer aan waar onze eigen grenzen liggen en hoe we die kunnen bewaken.

Veel van wat we doen komt voor uit wat we geleerd hebben, waarden en normen, overtuigingen, patronen die we vaak als overlevingsmechanismen hebben ingezet. Om gezien te worden, gehoord te worden, geen pijn of verdriet te voelen. Ze belemmeren je ervan uit volledig te leven vanuit jouw volle potentie.

Tijden het coaching traject gaan we opzoek naar wie ben je, wat wil je en waar wil je heen. We transformeren je leven naar een leven van meer geluk en vreugde. Meer zeggenschap en zichtbaarheid, zelfvertrouwen, creativiteit en balans. Naar meer rust en het beter omgaan met pijn en emoties. We leren je schaduwkanten en kennen en ze te omarmen. Zodat je vanuit je vrouwelijke energie mag stalen en je krachtig voelen. We gaan opzoek naar de heelheid in jou. Want mooie vrouw je heb alles al in je!

Vrijblijvend kennismaken?

Een kennismakings gesprek is altijd helemaal vrijblijvend. Daarin bespreken wat jij op dit moment nodig bent. We kunnen de coachings gesprekken doen via zoom, video bellen of persoonlijk. Bij een persoonlijke coaching gaan we samen de natuur in en/of spreken we af bij jou thuis of in mijn gezellige huis.

PERSOONLIJKE COACHING

Loop je tegen een specifieke vraag aan? Of wil je graag af en toe met iemand sparren over wat er speeld in jou leven?

Tijdens de coaching NU gaan we samen bespreken wat jou op dat moment bezig houdt en hoe we dat kunnen transformeren.

Kosten zijn 95,- per uur. We kunnen een sessie van 1 uur of 1,5 uur inplannen.

Coaching UNIEK

Transformatie gebeurt niet in 1 dag. Vind jij het fijn om 5 sessie’s samen aan de slag te gaan. En wil je graag echt stappen maken op een aantal thema’s? Dan is coaching UNIEK voor jou..

Kosten zijn 475,- voor 5 wekelijkse sessie’s die we eventueel verspreiden over een aantal weken. Tevens is dit incl. onbeperkt contact via mail, app of telefoon voor tussentijdse vragen.

SHE JOURNEY

Wil jij graag intensieve begeleiding tijdens jou transformatie. Loop je vast en ga je al een tijdje in een circel rond. Ben jij echt toe aan een transformatie? Tijdens de BEYOU JOURNEY gaan we gedurende een periode van 4 tot 6 maanden samen aan de slag.

De BEYOU JOURNEY is een combinatie van coaching, wekelijkse opdrachten, vragen en ondersteuning via app en mail, familieopstelling, en een wekelijkse check-in.

Je lichaam is een systeem van systemen die allemaal afhankelijk van elkaar zijn. Fysiek, metaal, emotioneel, spiritueel en energetisch. Alles is met elkaar verbonden en daarom werk ik vanuit een Holistische visie. Ik werk op verschillende bewustzijnslagen, die we transformeren. Daarbij werk ik met verschillende methoden; zoals op mentaal niveau; transformeren van beperkende gedachten en overtuigingen, NLP technieken, conditioneringen maar ook op intuitief niveau; opstellingen, healing, energie en bewustzijn.

Fysiek – In je lijf zitten & goed voor je lichaam zorgen.

Mentaal – Het transformeren van belemmerende gedachten en overtuigingen

Emotioneel – Het doorvoelen van je emoties zodat ze kunnen helen.

Spiritueel – Het verhogen van je bewustzijn.

Energetisch – Kan jouw energie goed stromen?

Aicha

Connectie voelen met jezelf, de natuur en gelijkgestemden. Jezelf kunnen zijn zonder veroordeling. Aandacht voor je mentale-, fysieke-, emotionele en spirituele ontwikkeling. Je voelt je gedragen door de groep terwijl je tegelijkertijd ook in je individuele proces zit; een prachtige ervaring. Dank jullie wel dat ik hier onderdeel van mag zijn en ik kijk uit naar nog meer mooie samenkomsten

Marleen

Door de speelse en liefdevolle benadering van Jolanda komen persoonlijke issues aan bod terwijl terwijl het zeer veilig voelt om deze aan te gaan. Daarbij zorgt de rustige omgeving in de Friese natuur voor een heerlijk opgeladen gevoel. Wat een rijkdom om hier te mogen zijn.

Gerdien

Ik heb de FEM-Tribe als een warm en liefdevol thuiskomen ervaren. De dames hebben een onwijs groot hart en dat ademt de omgeving ook uit. Met dat je op hun erf stapt voel je de verbinding, liefde op zielsniveau. Het samenzijn met dames is ontzettend helend, zachte kracht , liefde voor een ieder en er heerst onderlinge verbondenheid. Als dames onderling gun je elkaar alles en help je elkaar naar een hoger platform. De hele reis is helend ook al kom je daar in eerste instantie niet voor. Je neemt altijd iets van waarde met je mee.
Ik blijf de verbinding opzoeken want het doet elke keer iets met je . Dit gun ik elke vrouw!!

Carla

Liefdevolle verbinding, rust en waardevolle ingevingen op een magische plek✨🔥Deze warme ervaring heb ik opgedaan bij de FEM-Tribe. De sfeer, de omgeving, de ruimte en de stilte klopten voor mij helemaal. Het diep naar binnen gaan en het delen van wat er boven kwam in de zweethut ceremonie was zuiver. Ik voelde mij rijk, vrij en krachtig. De sereniteit en de liefde waren intens voelbaar. De pijn die zich aandiende werd geheeld. Elke emotie mocht er zijn. De energie en kracht die overbleef is bevrijdend geweest.

Heb je vragen? Laten we met elkaar contacten, ik help je graag!

Heb jij vragen over de mogelijkheden, of wil je graag even kennismaken? Neem contact met mij op. Bel of app mij op 0628319863 of vul het contact formulier in. Ik help je graag!

Ik meld mij aan voor een kennismakingsgesprek.

1 + 12 =

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?