Selecteer een pagina

Holistische coaching

Jolanda Duijnker

Positief & Krachtig

Open, Eerlijk & Lief

Nuchter & Spiritueel

Over Jolanda

Liefdevol medogenloos

Mijn naam is Jolanda Duijnker en ik woon met mijn twee prachtige dochters op een heerlijke plek in Friesland. Met mijn liefdevolle partner hebben wij een samengesteld gezin met 4 meiden. Ik ben nuchter en direct maar ook spiritueel en open. Ik hou van mijn cappuccino in de ochtend, lekker uit eten en een goed glas wijn. Maar ook liefde voor moeder aarde, dieren, vrijheid, oude wijsheden, rituelen en holisme. Met een nuchtere blik breng ik spiritualiteit en persoonlijke groei samen.

Vrijheid, natuur, creatie en verbinden zijn voor mijn belangrijke kernwaarden. Als echt vuurteken ben ik vrolijk, liefdevol, positief, enthousiast, direct en kan ik dingen in het licht brengen.

Naast mijn coaching praktijk heb ik al jaren mijn eigen interieurstudio. En ontwerp ik vanuit een holistische visie duurzame interieurs.

Ik heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd in transformatie coaching, familieopstellingen, systemischwerken en NLP. De essentie is werken vanuit mijn intuitie, vol liefde, aandacht en een beetje magie..

Jolanda Duijnker

Een brief aan jou

Lieve jij

Hier komt mijn hart en ziel samen. Een plek om  je te ont-wikkelen en weer vebinden met jezelf. Al mijn hele leven heb ik mij anders gevoeld, ik heb altijd een “weten” gehad die niemand leek te begrijpen. Ook voelde ik altijd al energieen om ons heen. Van binnen heb ik altijd gevoeld dat ik iets bijzonders te doen en te brengen heb in dit leven. Daarom wil ik mensen helpen helen en weer verbinden met hun ware zelf. Verbinding met wat jij echt wil, los van conditioneringen, beperkende gedachten en overtuigingen, maar vanuit je kern, je essentie, je authentieke leiderschap zodat je een leven kan leiden vanuit compassie, liefde, vertrouwen, overgave en vreugde.

Voordat ik mij bewust werd van mijn missie heb ook ik een persoonlijke reis afgelegd. Zonder dat ik het door had was ik volledig de verbinding met mezelf kwijt waardoor ik enorm veel angsten en paniekaanvallen kreeg. Het zorgde er voor dat ik bijna niet meer functioneerde. De oplossing die werd geboden in de traditionele zorg in combinatie met medicatie voelde voor mij niet als de juiste weg. Gelukkig zorgde het vuur in mij er voor dat ik zelf op zoek ging naar MIJN pad. Mijn leven bleek een afleiding van wat mijn hart echt wilde. Een overlevingsmechanisme om maar niet anders te zijn dan de rest. Om geen afwijzing, pijn of verdriet te voelen. Het was een intense periode maar het was ook het begin van een een reis van zelfheling, van het doorbreken van patronen en doorvoelen van “traumas”. Coaching, helingen, familieopstellingen, retraites, meditatie en trainingen brachten mij weer in verbinding met mezelf. Ik her-innerde mij steeds meer wie ik in essentie ben en hoe ik in mijn kracht kan staan. Stukje bij beetje ging mijn hart verder open en voelde ik het licht, de rust en kracht terug komen.

Nu zie ik deze periode als mijn grootste cadeau, verschrikkelijk moeilijk om uit te pakken maar heel waardevol. Het leidde mij op een reis naar binnen, door de pijn heen.. Nu durf ik mij te laten zien, mijn eigen keuzes te maken, kwetsbaar te zijn, vrouwelijk, krachtig, compassievol en liefdevol. Ik ben ook niet langer bang om mijn schaduwkant in het licht te zetten, ik kan het omarmen, doorvoelen en helen. Soms was het eenzaam, kwetsbaar en pijnlijk en werd ik niet altijd begrepen maar het maakt niks uit, het is mijn pad en het voelt als thuiskomen.

Het is het grootste cadeau dat ik aan mijn dochters mag geven want door mijn innerlijke reis en door voor te leven hoe je je met je hart verbind geef ik hun een leven waarbij ze hun eigen keuzes kunnen maken en liefdevol en krachtig in het leven staan. Het is een cadeau aan de mensen om me heen en het is een cadeau aan de wereld. En nu wil ik dat cadeau aan jullie geven.

Of je nu met een enkel vraagstuk loopt of helemaal vast loopt in het leven. Ik help jou graag om verbinding te maken met wat jij wil. Want alles zit al in jou. We moeten er alleen weer bewust contact mee maken.

Mijn reis gaat nog verder want naar mijn idee stopt persoonlijke groei nooit. Ook ik heb nog momenten die moeilijk, pijnlijk en verdrietig zijn maar ik weet nu dat ik een keuze heb in hoe ik er mee om ga. Dus durf naar binnen te gaan en alles wat je hebt geleerd los te laten. Door angst en pijn heen naar kracht en vertrouwen. Laat je scherm vallen, laat jezelf zien en laat niemand je vertellen hoe jij je leven moet leiden. Geef je grenzen aan and set yourself free..

Laten we samen op reis gaan. NO GUTS NO GLORY.

Liefs Jolanda

OPEN YOUR HEART, SPEAK YOUR TRUTH, SHINE YOUR LIGHT

Samenwerkingen

Nynke Landman

Nynke Landman

Live your nature

Het leven is vallen en opstaan en zolang je iedere keer weer opstaat en kleine stapjes neemt in de richting van waar je heen wilt ben je op de goede weg! Een vrouwencirkel, zweethutceremonie, mooie training of heerlijk B&B verwenarrangement, kan je helpen op die weg.

Nataly Zijlstra

Nataly Zijlstra

Praktijk Nataly Zijlstra

Voeding heeft heel veel invloed op je gezondheid en kan zelfs een medicijn zijn. Met de juiste voeding kan zelfs sommige (chronische) ziektes worden voorkomen of genezen. Ons lichaam heeft een zelfherstellend vermogen als het op de juiste manier gevoed wordt.

Maaike Strengers

Maaike Strengers

Sterk in beeld

Mensen coachen met mijn camera als instrument vind ik zo krachtig! Het werken met mensen en hun verhaal inspireert mij telkens weer. Het verhaal achter de mens in beeld brengen is iets wat ik met veel liefde doe.

Testimonials

Ervaringen van anderen

Door de speelse en liefdevolle benadering van Jolanda komen persoonlijke issues aan bod terwijl terwijl het zeer veilig voelt om deze aan te gaan. Daarbij zorgt de rustige omgeving in de Friese natuur voor een heerlijk opgeladen gevoel. Wat een rijkdom om hier te mogen zijn.

Marleen

Ik heb het als een warm en liefdevol thuiskomen ervaren. De dames hebben een onwijs groot hart en dat ademt de omgeving ook uit. Met dat je op hun erf stapt voel je de verbinding, liefde op zielsniveau. Het samenzijn met dames is ontzettend helend, zachte kracht , liefde voor een ieder en er heerst onderlinge verbondenheid. Als dames onderling gun je elkaar alles en help je elkaar naar een hoger platform. Dit gun ik elke vrouw

Gerdien

Connectie voelen met jezelf, de natuur en gelijkgestemden. Jezelf kunnen zijn zonder veroordeling. Aandacht voor je mentale-, fysieke-, emotionele en spirituele ontwikkeling. Je voelt je gedragen door de groep terwijl je tegelijkertijd ook in je individuele proces zit; een prachtige ervaring. Dank jullie wel dat ik hier onderdeel van mag zijn.

Aicha

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?