Selecteer een pagina

Vrouwelijk leiderschap

Wil jij jou vrouwelijke kracht weer omarmen en leiden vanuit emotionele, lichamelijke en innerlijke wijsheid? Vanuit de kern leiding geven, authentiek en natuurlijk?

Voor een vrije toekomst!

Welkom mooie vrouw

Hoe zou het zijn als jij kan leven van uit (zelf)vertrouwen, kracht en vrijheid? Een leven waarbij je niet het gevoel hebt dat je geleefd wordt of dat je aan het overleven bent? Maar een leven vol liefde, compassie, rust, balans en vrijheid. Je her-inneren wie je echt bent en wat jij echt wilt? Oude patronen en gewoontes doorbreken? Emoties verwerken en angst loslaten?

Door inzicht te krijgen in je structuren, partronen, overtuigingen en conditioneringen krijg je weer de regie over je leven. Tevens geloof ik dat alles energie is en tijdens mijn coaching werk ik op metaal, emotioneel, fysiek, energetisch en spiritueel niveau. Ik kijk naar jou als mens in zijn geheel. Vanuit al deze lagen gaan we opzoek naar de oorzaak van problemen of vraagstukken. Of je nu een concrete vraag hebt, je verder wilt ontwikkelen of echt op een breakpunt zit door burn-out, angst, depressie of een trauma, tijdens individuele coaching help ik jou weer de verbinding te vinden met je zelf.

Voel jij dat het tijd is voor verandering in je werk of in je leven? Graag begeleid ik je daarbij!

Services

Mogelijkheden

Of je nu een concreet vraagstuk hebt of je op een breakpunt zit, via diverse trajecten kunnen we hiermee aan de slag!

coaching

Tijdens 1 op 1 coaching kijken we per sessie wat er nodig is om jou verder te helpen

Systemisch werken & (familie)opstellingen

Intensief, diepgaand, verbinden en transforerend traject van 4 maanden

NLP coaching & training

Het ontdekken, gebruiken en veranderen van de onbewuste patronen, overtuigingen en belemmeringen

Over Jolanda

Samen werken we aan jouw transformatie

Ik heet Jolanda Duijnker, een vrolijke, positieve, open, spirituele maar ook een nuchtere Friezin. Ik ben moeder van twee puber dochters en ben samen met mijn grote liefde! Ik hou van dieren, de natuur en oude wijsheden maar ook van een heerlijke cappucino of een goed glas wijn! 

Het is mijn missie om je te ont-wikkelen zodat je kan genieten en leven in vrijheid! Daarbij breng ik de moderne wetenschap samen met spiritualiteit.

Mensen beschrijven mij als open, gevoelig, eerlijk, lief, warm, rustig en sterk. Graag begeleid ik jou liefdevol medogeloos! Ik wil graag jou zien en horen en symptoom bestijding naar een duurzamen verandering. 

 

Waarom werken met mij?

Als coach begeleid ik jou graag liefdevol medogenloos. Vanuit onvoorwaardelijke liefde maar wel eerlijk en direct. 

Een combinatie van wetenschap en spiritualiteit. We verbinden jou weer wie jij werkelijk bent. Los van oude gedachten, patronen of blokkades. 

Jolanda Duijnker

Visie

Holisme

Holistische coaching laat je naar binnen keren. Het is jezelf laag voor laag afpellen om jezelf opnieuw te vinden. Om je her-rinneren wie je bent en je te leren voelen. Alle antwoorden zitten al in ons, 95% van wat we weten is onbewust. Via holistische coaching brengen we wie je bent weer naar ons bewustzijn. Welke overtuigingen leidden jou af? En welke programma’s draaien bij jou op de automatische piloot. 

Onder je kwalen ligt een diepere betekenis die is verbonden met je ziel. Vanuit een holistische visie kijken we daarom niet alleen naar het bestrijden van de symptomen maar kijken we naar een groter geheel. We kijken naar de oorzaak van een probleem of vraag op fysiek, emotioneel, mentaal, energetische en spiritueel niveau. Laag voor laag pellen we af tot we bij onze kern komen. Daarnaast kijken we hoe patronen doorbroken kunnen worden en welke conditioneren er van invloed zijn op jouw leven. We kijken naar jou als mens in zijn geheel voor een langdurige verandering

To remember who you are, you need to forget who they told you to be

Testimonials

Ervaringen van anderen

Door de speelse en liefdevolle benadering van Jolanda komen persoonlijke issues aan bod terwijl terwijl het zeer veilig voelt om deze aan te gaan. Daarbij zorgt de rustige omgeving in de Friese natuur voor een heerlijk opgeladen gevoel. Wat een rijkdom om hier te mogen zijn.

Marleen

Ik heb het als een warm en liefdevol thuiskomen ervaren. De dames hebben een onwijs groot hart en dat ademt de omgeving ook uit. Met dat je op hun erf stapt voel je de verbinding, liefde op zielsniveau. Het samenzijn met dames is ontzettend helend, zachte kracht , liefde voor een ieder en er heerst onderlinge verbondenheid. Als dames onderling gun je elkaar alles en help je elkaar naar een hoger platform. Dit gun ik elke vrouw

Gerdien

Connectie voelen met jezelf, de natuur en gelijkgestemden. Jezelf kunnen zijn zonder veroordeling. Aandacht voor je mentale-, fysieke-, emotionele en spirituele ontwikkeling. Je voelt je gedragen door de groep terwijl je tegelijkertijd ook in je individuele proces zit; een prachtige ervaring. Dank jullie wel dat ik hier onderdeel van mag zijn.

Aicha

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?