Selecteer een pagina

SOUL JOURNEY

Welkom Sister!

Soul Jouney is een liefdevolle zielenreis die je terug brengt bij jouw eigen essentie. Samen met 10 andere sisters ont-wikkel je jeZelf en ga je opzoek naar naar de antwoorden op vragen, wie ben ik en wat doe ik hier. De journey resulteert in een duidelijke zielsmissie en het gevoel dat je klaar bent om dit in de wereld te zetten.

De Journey is de weg naar een fijne manier om je eigen keuzes te maken, grenzen te stellen en ruimte in te nemen. Hierdoor ontstaat er automatisch ook meer (zelf)vertrouwen en zelfliefde. Tijdens de Soul Journey zullen praktische, creatieve en spirituelen onderdelen elkaar afwisselen.

We gaan patronen doorbreken, blokkades transformeren maar ook weer contact maken met jouw vrouwelijke kracht, liefde en magie. Tijdens de Soul Journey leer je jouw innerlijke wijsheid te zien en
jouw vermogens als vrouw te activeren. Dit ontstaat onder andere door de verbinding aan te gaan met sisters, de natuur en vooral ook met jezelf.

Ben jij klaar om een transformatie aan te gaan voor een rustiger, liefdevoller en authentieker leven? Samen met Nynke van Live your Nature neem ik je graag mee op reis in de Fem-Tribe Journey.

SISTERHOOD

De kracht van Sisterhood is al eeuwen bekend, maar helaas in de vergetelheid geraakt door de drukte van de dag.

Het is een groot cadeau aan jezelf om via een cirkel met jeZelf en andere vrouwen in verbinding te komen.  Jouw inbreng, het delen van je eigen pijn en onzekerheden, maar ook je successen zijn van waarde voor de anderen.

Onze innerlijke wijsheid delen we met elkaar zodat wij onszelf en de wereld kunnen helen. 

BRANDSTAPELANGST

De angst om je uit te spreken, je eigen leven te leven of je veilig te voelen bij andere vrouwen is heel logisch verklaarbaar.

Vroeger werden vrouwen die dit deden vervolgd en op de brandstapel gezet als heks. Het is heel lang erg onveilig geweest om dicht bij de natuur te leven, je intuïtie te volgen en vrij te leven. Die tijd is nu voorbij!

Onze tijd is nu gekomen om de wereld in balans te brengen met onze sprankelende, krachtige vrouwelijke energie!

VROUWELIJKE ENERGIE

Vrouwen hebben van nature een scheppende creatieve kracht en zijn hoedsters van al het leven.

Eeuwenlang is die krachtige energie beteugeld en als duivels of heidens bestempeld. De meeste machtsverhoudingen tussen mannen en vrouwen zijn aan het verdwijnen en het is tijd om te gaan staan voor onze zachte vrouwen kracht.

Eén voor één staan de vrouwen rond de wereld op om de balans te herstellen en een nieuwe wereld te creëren vol verbinding met elkaar, de natuur en de dieren.

Wat kan je verwachten?

Even landen. Vanuit de hectiek en onzekerheid van de huidige wereld waarin we leven neem je een dag voor jezelf en ga je onderweg richting Oudehorne.. Naar de 1e bijeenkomst van de Soul Journey met mooie sisters.. Aan de ene kant voelde je de behoefte om te verbinden met andere vrouwen en aan de andere kant voelde het onzeker en onwennig.., Je nieuwsgierigheid heeft het gewonnen en je bent onderweg!

Je parkeert en loopt richting de Yurt op deze idyllische plek. Het voelt eerst nog even onwennig en maar dan wordt je hartelijk welkom geheten door 2 glimlachende vrouwen, Jolanda & Nynke. Na het warme welkom kijk je om je heen, je ziet de houtenframes van zweethutten staan, een vuurplek op de windrichtingen en een yurt. Eerst maar eens even landen met een kopje thee..

De Soul Journey

Je zit in een cirkel en kijkt om je heen; jw bwnt onderdel van deze tien bijzondere sisters, Jolanda & Nynke de spaceholders van deze cirkel, geven je het gevoel dat je op de juiste plek met bent. Jij bent 1 van deze 11 sisters die ja heeft gezegd tegen deze unieke kans. Je hebt nog steeds een beetje gezonde spanning, maar het is goed.. Je bent klaar voor een mooie reis samen.. Je bent er aan toe om je vrouwelijkheid en haar zachte kracht te herontdekken, om weer wat stappen te zetten in zelfonderzoek zodat je jouw licht nog meer kunt laten schijnen in de wereld. Je neemt afscheid van je beperkte zelf en verwelkomt je hogere zelf.

Vier keer kom je hier samen met deze bijzondere vrouwen die net als jij angsten, overtuigingen en diepe verlangens hebben. Tussendoor zijn er 3 online bijeenkomsten zodat je in beweging blijft. Zo heb je ongeveer om de 3 weken een moment voor jezelf en kun je tussendoor alles laten inwerken.

 

Lente en zomer journey

Het eerste half jaar is de reis van ontwaken en opnieuw beginnen, van volop shinen en in je kracht staan. De vrouwelijke lente en de mannelijke zomer brengen balans de volgende thema’s komen o.a. aan bod: Schaduwwerk, sharing, familieopstellingen, Human Design, je hartsverlangen, innerlijk kind, sexualiteit, kernwaarden, ademwerk en nog veel meer moois..

Herfst en winter journey

Het tweede half jaar is de reis van naar binnen keren, loslaten, oogsten en stilte. Hierin komen o.a. de volgende thema’s aan bod: Tension Release, Rituelen, the law of attraction, voorouders healing, familie opstellingen, je zielsverlangen, ademwerk, sharing en nog veel meer moois..

LENTE & ZOMER JOURNEY

695,-

Je eigen Sisterhood.

Opnieuw beginnen en shinen.

Vier magische live dagen op een heerlijke plek.

3 Online bijeenkomsten.

Tussentijdse oefeningen en support.

Toegang tot de besloten FB Fem-Tribe.

HERFST & WINTER JOURNEY

695,-

Je eigen Sisterhood.

Opnieuw beginnen en shinen.

Vier magische live dagen op een heerlijke plek.

3 Online bijeenkomsten.

Tussentijdse oefeningen en support.

Toegang tot de besloten FB Fem-Tribe.

JAAR JOURNEY

1111,- ipv 1390

Je eigen Sisterhood

Alle seizoenen, Opnieuw beginnen, Shinen, Loslaten en naar de stilte.

Acht magische live dagen op een heerlijke plek

6 Online sister cirkels

De gehele jaar journey

Tussentijdse oefeningen en support

Toegang tot de besloten FB Fem-Tribe.

Korting van €279 bij inschrijving voor 16 januari

Praktische info

 • Live dagen; 4 feb, 25 mrt, 29 april, 24 juni, 29 juli, 23 sept, 4 nov, 16 dec.
 • Data online bijeenkomsten volgen in overleg met de groep.   
 • Een jaar lang onderdeel van onze Fem-Tribe community op fb. Een mooie online space waar we wijze raad kunnen delen, vragen kunnen stellen, kunnen delen en helen.
 • 8 live Fem-Tribe Jouney dagen.
 • We hebben ruimte voor maximaal 10 deelnemer. Samen met ons vormen we dan het magische getal 12.
 • De Journey wordt gegeven midden in de natuur in een prachtige Yurt in Oudehorne.
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan extra Fem-Tribe ceremonies. Kosten van deze events zijn niet inbegrepen in de deelnameprijs, zodat je voor jezelf kunt bepalen waar je wel/niet bij wilt zijn. Volg je de Fem-Tribe jaar Journey dan ontvang je 10% korting op de ceremonie dagen.
 • Inbegrepen: Thee en diverse hapjes en drankje, lichte lunch en aan het eind van de dag heerlijke soep met broodjes.
 • Tijd: 10uur tot 18:30 uur. Locatie: eerste Stichtingspad 4 Nieuwehorne
 • Iedereen is Welkom

Wat gaat het mij opleveren

De Fem-Tribe Journey zorgt voor flow en rust. Je leert weer contact te maken met jouw hartsverlangen en je innerlijke natuur zodat je weer vol liefde, compassie, vreugde, vrijheid en levensenergie bent.

 • Verbinding met 12 mooie vrouwen.
 • Samen lachen, huilen en delen heeft een helende werking
 • Je kan je grenzen stellen en eigen keuzes maken
 • Je voelt je weer krachtig en verbonden
 • Je laat oude ballast los en kom weer in de flow
 • Je hebt los gelaten wat je niet meer dient.
 • Een beetje MAGIE

DE COACHES

Soulsisters
Het is een soort “connecting the dots”.. Alles wat wij beide de afgelopen jaren hebben gedaan komt nu heel mooi samen in deze Rising women journey. Het organiseren van deze dagen samen  gaat dan ook heel vloeiend en organisch. 
Wij zijn geen echte zussen (ook al denken mensen dat wel eens), maar wel Soul Sisters of heel mooi gezegd: “not sisters by blood, but sisters by heart”

Heb je vragen? Laten we met elkaar contacten, ik help je graag!

Heb jij vragen over de mogelijkheden, of wil je graag even kennismaken? Neem contact met mij op. Bel of app mij op 0628319863 of vul het contact formulier in. Ik help je graag!

Ik meld mij aan voor een kennismakingsgesprek.

12 + 13 =

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?